Styrk teambygging med kolleger


Ti på topp styrker organisasjonskultur, mestring og energipåfyll på jobben! Det handler om tilhørighet, trivsel og felles opplevelser med kolleger. Tid i naturen reduserer også kroppens stresshormoner og bidrar til mer fornøyde ansatte. I tillegg vet vi at gode aktivitetstilbud er viktig både for å rekruttere og beholde gode ansatte.

 

Vi har turer for alle, uansett fysisk form. Den sosiale støtten fra kolleger, familie og venner gjør det også lettere å opprettholde gode aktivitetsvaner, som på sikt kan forebygge sykdom og redusere sykefravær. Ti på topp gjør en forskjell for de som deltar, mer enn 60% sier at de er mer i aktivitet enn tidligere.  Få med kollegaene ut på tur

  • Dere kan delta på et bedriftslag eller på fritiden med familie eller venner.  

     

  • Arranger gjerne noen fellesturer på jobben. Allier dere med ildsjeler fra ulike avdelinger som kan være med å planlegge en morsom tur. Legg lista på et nivå som motiverer alle til å bli med. 
     

  • Utfordre hverandre med noen interne belønninger som inspirerer. De ansatte kan også være med å konkurrere om Ti på topp´s mange lokale og nasjonale premier. 
     

  • Ikke glem å få med ledelsen. Ekstra gøy er det å lage interne konkurranser mellom avdelinger eller utfordre andre bedrifter. Dette kan styrke samholdet ytterligere og motivere til mer aktivitet.   

 

Inngå en bedriftsavtale

Send oss en bestilling ved å fylle ut skjemaet, så kjører vi ut Ti på topp-heftene til dere (minimum 10 hefter) og sender faktura.